Pite Älv Pride besökte Älvsbyn

08 NOV 2015
Skrivet av :

20151107_pride
Alla människors lika värde står i fokus och med Pite älv Pride turne, på lördagen besöktes Älvsbyn, tidigare har de besökt Arjeplog den 2 oktober och Arvidsjaur den 18 oktober och turnen avslutas i Piteå den 27-29 november där även en Prideparad och stor avslutningsfest genomförs.

20151107_pride_nicklas

Niclas Christoffer genomförde en frågestund om hur det är att vara offentlig HBTQ, författare, komiker samt privatperson och ibland dagligen utsättas för hatbrott via sociala media.

Susanne Hedlund, vice ordförande RFSL Piteå älvdal. konstnärinna, Festivalgeneral, prideaktivist berättade en Queer Livshistoria.

20151107_pride_fredrik
Fredrik Engdahl berättade om att i vuxen ålder göra något som fullständig förändrar hela ditt liv, din självbild, som ibland får en att känna sig liv…rädd, utmattad, hopplös, men också lycklig, självsäker och äntligen i balans, en transperson som inte döljer sitt gamla liv, utan är stolt över alla sina erfarenheter, både att leva som tjej och som kille.

Läs mer Här!

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.