Minst 100 % julstämning

28 NOV 2015
Skrivet av :

STORT BILDEXTRA: Efter ett års uppehåll så slogs Storforsens Julmarknad upp på lördagen för två dagar julstämning, detta med den nystartade Storforsens Kulturförening och dess ordförande Birgitta Forsman i spetsen.


Med ett 30-tal utställare på plats, häst och släde med Lundgrens hästskjuts, träff med tomtens ren och givetvis tog tomten emot barnen i Tjirsakojan i museet.

Barnaktiviteter i museet med Louise Hortlund under båda dagarna, sång av Älvsbyns lucicakandidater 2015 vid granen på söndag, Räddningstjänsten från Vidsel som bjuder på skumtommtar och har hög beredskap hela helgen på plats.

Dessutom Servering i tältkåtan där Bredsels Byggdeförening bjuder på gott fika och hamburgare, utställare med varierande utbud som konst, hantverk och brödförsäljning i kaffestugan och huvudbyggnad.

Med andra ord 100 % julstämning med ett garanterat perfekt väder för denna Julmarknad, med överfullda parkeringar och förväntningsfulla besökare.

Där Storforsens Kulturförenings ordförande Birgitta Forsman i spetsen kan känna sig nöjd med denna nystart av Storforsens Julmarknad.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.