Världens barn insamlingen

01 OKT 2015
Skrivet av :

Som vanligt vid varje Världens barn insamling så finns även det lokala insamlandet med i bilden genom i Älvsby Lion:s Club.

20101001_VB_lions

Under tiden 1-3 oktober kommer Älvsby Lion:s Club att finnas ute vid ICA, Coop samt systembolaget med sina bössor under Torsdag 14-18, Fredag 11-18 och Lördag 10-14.

Älvsby Lion:s Club upplever att människor är positiva till att ge sitt bidrag i bössan och det är ett härligt sätt att verkligen göra skillnad och en tradition i Älvsbyn.

Nyhet för i år är att du även kan
Swisha pengar till Älvsby Lion:s Club på 123 464 037 1 och ange  VB i meddelandefältet
om du inte kan stoppa pengarna i deras bössor direkt.
lions_puff

Fakta:

Riksinsamlingen Världens Barn genomförs av Radiohjälpen i samarbete med hela Världens Barn-familjen: Afrikagrupperna, Clowner utan Gränser, Diakonia, Erikshjälpen, Föräldralösa Barn,
Hoppets Stjärna, IM Individuell Människohjälp, IOGT-NTO-rörelsen, Islamic Relief, KFUM, Lions, Läkarmissionen, Plan Sverige, PMU, Rädda Barnen, SOS-Barnbyar,
Svenska Afghaistankommitten, Svenska Kyrkan, Svenska Röda Korset, Unicef Sverige, Vi skogen och We Effect.

Tillsammans gör vi en unik kraftsamling med närmare 45 000 frivilliga samtidigt som Sveriges Television och Sveriges Radio i många program uppmärksammar kampanjen.
Världens Barn blir därmed en folkrörelse i sig, en förenande nationell solidaritetsaktivitet.
20101001_VB_stor

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.