Ministerbesök där det började

11 OKT 2015
Skrivet av :

BILDEXTRA: På lördagskvällen höll Älvsby Centerns kommunkrets sin medlemsfest på Polar Hotel. -En viktig del av sammanhållning och medlemsvården inom Centern i Älvsbyn, sa  kommunkretsens ordförande Greger Andersson vid sitt välkomsttal till drygt fyrtiotalet gäster, samt f.d. Näringsminister Maud Olofsson.


Greger Andersson Älvsby Centerns kommunkrets ordförande hälsade alla välkomna till lördagskvällens medlemsfest på Hotel Polar. Extra kul är att äntligen fått Maud Olofsson att komma till Älvsbyn.

Med sång och musik med Maria och Stina Andersson från Vidsel inramades kvällen, följt av Maud Olofsson berättelser om hennes tid i Norrbotten och resan fram till Näringsminister och vise statsminister.

 

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.