Hela Nyberga på Höstfest

14 OKT 2015
Skrivet av :

BILDEXTRA: På onsdags eftermiddagen bjöd Älvsby Församling in de boende på Nyberga till Höstfest på Församlingsgården.  23 boende med personal och anhörig totalt ca 70 personer fick lyssna till musik och sång med Mikael Ågren och Ing-Marie Lindgren.


Diakonen Anna-Sol Renberg och Diakonassistent Anna-Stina Lind hälsade alla gäster välkomna när de ankom till församlingsgården.

Sedan under musiken så bjöds det på fika med smörgåstårta bakad av församlingsvärdinnan Carina Lundberg, som alla verkade smaka av.

Tidigare har denna höstfesten hållits på Nyberga, men i år tyckte Mikael Ågren som är Diakonassistent att varför inte bjuda in alla till församlingsgården, ett förslag som verkade vara väldigt uppskattat av all närvarande.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.