Dödsolycka längs Björkbergsvägen

12 OKT 2015
Skrivet av :

En fullastad timmerbil med släp körde av väg 666 mellan Stockfors och Björkberg just före kl. 11 på måndagen. När lastbilen hamnade i diket så kom hela lasten att förskjutas framåt över förarhytten som delvis lossnade och demolerades helt.

20101012_björkb_rtj

Foto: Räddningstjänsten

När räddningstjänsten från Älvsbyn kom fram påbörjades ett intensivt räddningsarbete på platsen som tog tid då förarhytten var lossliten och totalt demolerad. En ambulanshelikopter sändes även till platsen, men utgången var att lastbilsföraren som satt i hytten omkom vid olyckan.

Först vid 13 tiden lämnade räddningstjänsten platsen som kommer att vara avstängd delvis under uppröjnings och bärgningsarbetet som beräknas pågå under en längre tid.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.