Christoffer har placerat Älvsbyn på hälsokartan

18 OKT 2015
Skrivet av :
L1006987-Edit-Edit-2
300 000 hashtags på Instagram och över 100 deltagande online-klienter. Det gav Christoffer Lagerskog och hans företag, Min Resa Räknas, priset som Årets rookie i Älvsbyns näringsliv.  
– Jag tror att många är villiga att satsa en slant på bättre mående, sa han i sitt tacktal.
Min Resa Räknas. MRR, är en inspirationssajt om träning och hälsa som skapades via Instagram och hashtaggen #minresaräknas den 1 Januari 2013.
Priset glade Christoffer.
– Jag blir varm inombords. Det jag gör når ut och kan inspirera andra. Själv vill jag hålla på med det jag brinner för, förklarade han.
MRR handlar om att våga tro på sig själv och vara stolt över det man tycker om.
– Vi har alla olika förutsättningar och ett av dom största misstagen vi gör är att jämföra våra resultat med andra. Istället vill jag att man ska titta sig själv i spegeln och reflektera över vilken sorts människa man själv vill vara, det är den spegelbilden du ska tävla mot och besegra.
Juryns motivering:
Genom sitt brinnande intresse har han utvecklat sitt företag som inspirerat och motiverat många. På hemsidan erbjuds ett personligt helhetskoncept för att göra en avgörande förändring som handlar om mycket mer än viktminskning. Med över 300 000 hashtags på Instagram och över 100 deltagande online-klienter har han placerat Älvsbyn och Norrbotten på hälsokartan.
Övriga nominerade i kategorin var: Clarys Krog och Marie Helen Mat

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.