Person skadades när bil kolliderade med älg utanför Vidsel

27 SEP 2015
Skrivet av :

viltolycka_460x180-460x180-460x180-460x180

En person skadades och fördes till sjukhus efter en viltolycka i höjd med den så kallade flygrakan utanför Vidsel. Olyckan inträffade strax efter klockan 21 på söndagskvällen när en älg sprang ut framför den personbil som den skadade färdades i.

Tidigare under kvällen inträffade två andra älgpåkörningar i länet, i Gällivare och Kiruna. Även kollisioner mellan bil och rådjur har rapporterats. Därför går polisen ut med en generell varning för viltolyckor och uppmanar till försiktighet i höstmörkret.

 

 

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.