Nybyn förlorade med 1-5 på Bergsvallen

02 SEP 2015
Skrivet av :
Robert Karlsson gjorde Nybyns mål på straff. (Arkivbild)

Robert Karlsson gjorde Nybyns mål på straff. (Arkivbild)

Nybyns spelande tränare, Robert Karlsson, gjorde mål i tisdagskvällens bortamatch mot Bergnäsets AIK i division fem mellersta. Tyvärr räckte det inte långt. Hemmalaget BAIK vann med 5-1 (3-0).

Det blev som väntat en tuff uppgift för Nybyn på Bergsvallen i Bergnäset. Hemmalaget öppnade offensivt och redan i den fjärde matchminuten låg första bollen i gästernas nätmaskor. Målskytt Johan Nyberg.

Därefter redde Nybyn ut stormen ganska väl. Men en olycklig period efter dryga halvtimmens spel gjorde att BAIK kunde gå ifrån till 3-0 före pausvilan.

Först ökade Robert Nordström till 2-0 genom en snygg frispark direkt i mål. Fem minuter senare satte Jonas Fleuron tredje målet.

Sex minuter in i andra halvlek gjorde Johan Nyberg sitt andra mål och utökade till 4-0. Robert Karlsson reducerade i matchminut 56 på straff.

Även BAIK fick en straff fyra minuter före full tid. Den sattes av Martin Nordbrandt.

I samband med hemmalagets straff fick Nybyns Oscar Lundberg rött kort. Alltså utvisning.

 

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.