Jard Samuelssons underhöll

23 SEP 2015
Skrivet av :

Helt i Älvsby Församligs mål att nå människor med musik som visar på bredd i genre och repertoar och som välkomnar alla till någon form av musikupplevelse blev en god sammanfattning av onsdagskvällens musikkväll i Kyrkan med Jard Samuelssons.

Det hela inleddes med att Margareta Offermann höll en kort inledning om innebörden av dagen den 23 september (Höstdagjämningen) som är dagen som inleder hösten, med alla betänkligheter som händer i vår värld som massfykt och bristande medmänsklighet kan kvällen kännas ljus genom att även tänka på att ge ett litet bidrag i mörkret.

Under temat ”Från Läsarsång till Country” bjöd Jard på glad o svängig musik från förr till nu i många stilar. Jard med sina bröder Rolf, Kjell och Olle var under 1970- till 1980-talet en svensk kristen sånggrupp som slog stort i USA, med många sångare som Pat Boone, Dolly Parton, Tammy Wynette och Wanda Jackson.

Lite som kändes i hela framtoningen av kvällen i Älvsby kyrka, där Jard med sina medmusiker stod för en minnesvärd kväll för det dryga hundratalet åhörare.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.