Jard Samuelsson kommer till Älvsbyn

17 SEP 2015
Skrivet av :

Kommer ni ihåg sånggruppen Samuelssons från Småland? Bröderna som på 70-talet reste land och rike runt och kom att bli något av kyrkornas motsvarighet till ABBA?

Yngsta brodern Jard är fortfarande kvar inom musikens bana och kommer nu med sin sång- och kompgrupp till Älvsbyn. Kvällen den 23 september håller han konsert i Älvsby kyrka.

Jard Samuelsson har under senare år medverkat i bland annat tv-programmet "Minns du sången"

Jard Samuelsson har under senare år medverkat i bland annat tv-programmet ”Minns du sången”

– Jard brukar årligen göra en höstturné och han har ju samlat lite folk under årens lopp, säger Anette Jernelöf, musiker i Älvsby församling.

Under sin konsert kommer Jard att sjunga allt ifrån lugna ballader till glad svängig country – och för alla ”Samuelssons-diggare” bjuds det även på ett medley med några av deras populäraste sånger från det glada 70-talet.

Anette Jernelöf

Anette Jernelöf

– Älvsby församling vill nå människor med musik som visar på bredd i genre och repertoar och som välkomnar alla till någon form av musikupplevelse, säger Anette Jernelöf och avslutar med att välkomna älvsbyborna till en afton med sväng och innehåll!

Om Skribenten
Vår reporter Sara är en aktiv sexbarnsmamma som ger järnet med järnen i elden. Detta även om arbetet på Älvsby Församling tar upp en heltid. Så då kan man väl säga att det är fullt upp.