Direktflyg från Luleå till Sardinien

03 SEP 2015
Skrivet av :

Sardinien

Fritidsresor fortsätter satsningen på regionala flygplatser. Sardinien blir nytt resmål från Luleå. Dessutom får Skellefteå vintercharter för första gången.

– Intresset för att resa på charter från hemmaflygplatsen är så starkt att vi flyttar fram positionerna ytterligare. Efterfrågan har ökat i takt med att fler platser, bättre flygtider och större utbud av resmål har erbjudits, säger Mathias Bergendahl, Informationschef för Fritidsresor.

Från Luleå, Jönköping, Kalmar och Umeå blir det nästa sommar premiär för sommarcharter till Sardinien.
– Fritidsresors satsning på ytterligare en intressant destination, Sardinien, är vi naturligtvis mycket glada för men framför allt gläder det säkert alla våra resesugna passagerare att från hemmaplan få ett nytt attraktivt resmål, säger Ann-Christin Viklund, Flygplatschef, Luleå Airport.

I vinter startar Fritidsresor vintercharter från Skellefteå för första gången.
– Vi har ett bra utbud av charter under vår, sommar och hösten från Skellefteå Airport men har saknat ett charteralternativ under vintern. Fritidsresors satsning på direktcharter till Gran Canaria är därför ett utmärkt komplement till vårt övriga utbud säger Robert Lindberg, VD Skellefteå Airport.

Reseperioder för de nya resmålen:

  • Luleå Sardinien 31/5 14/6 2016
  • Skellefteå Gran Canaria 13/2 2/4 2016

Källa: Fritidsresor

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.