Bra spel men inga mål

05 SEP 2015
Skrivet av :
Robert Isaksson, tränare i Älvsbyn., får fundera över ett vinnande koncept under avslutningen av seriespelet.

Robert Isaksson, tränare i Älvsbyn., får fundera över ett vinnande koncept under avslutningen av seriespelet.

Bra spel och stort bollinnehav. Det hjälpte föga för Älvsbyn i bortamatchen mot topplaget Alvik. Laget förlorade med 0-2 (0-1). Och nu väntar några viktiga matcher för att klara nytt kontrakt.

Älvsbyn fick en olycklig start på båda halvlekarna. Redan efter fem minuter gjorde Alvik matchens första mål. Och elva minuter efter pausvilan kom andra baklängesmålet. Målskytt vid båda tillfällena var rutinerade Robert Nyström.

Rapporterna från matchen berättar dock om att Älvsbyn trots allt bjöd på riktigt bra motstånd. Ett gott tecken inför de avslutande matcherna.

Först väntar en tuff drabbning borta mot serieledarna IFK Arvidsjaur. Men därefter har Älvsbyn kvar att möta bottenkollegorna i serien; Lillpite, Storfors och Alterdalen. Det krävs vinst i minst två av matcherna om nytt kontrakt i division fyra ska säkras.

I ett starkt kämpande kollektiv var mittfältaren Jonathan Dalberg samt mittbackarna Henok Tesfaldet och Eseyas Amine bäst i matchen mot Alvik.

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.