Älvsbyn förlorade med 12-0

13 SEP 2015
Skrivet av :

Med tunn trupp, bara en avbytare, åkte Älvsbyns fotbollsdamer till Skellefteå för bortamatch mot Morön. Uppgiften blev mycket tuff och slutade med storförlust. Morön vann med hela 12-0 (6-0).

Hemmaspelarna Nina Lycksell och Åsa Karlsson hade en rolig dag. Nina svarade för fyra av målen. Åsa gjorde tre.

Av säsongen återstår tre omgångar. Närmast för avsågade Älvsbyn väntar bottenkollegan Umedalen hemma på Älvåkra på lördag. Det kan vara Älvsbyns möjlighet att ta en seger denna säsong om laget orkar mobilisera krafter.

Målskyttar (matchminut inom parentes) för Morön var:  (4) Åsa Karlsson, (7) Cajsa Lundström, (8) Nina Lycksell, (31) Nina Lycksell, (33) Åsa Karlsson, (37) Katie Yensen, (61) Nina Lycksell, (63) Cajsa Lundström, (64) Åsa Karlsson, (67) Självmål, (71) Katie Yensen och (90) Nina Lycksell.

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.