Thomas Ågren presenterade sig

22 AUG 2015
Skrivet av :
Robert Karlsson och hans  Nybyn fick en flygande avslutning med två mål sista kvarten. Men då var det för sent. (Arkivbild)

Robert Karlsson och hans Nybyn fick en flygande avslutning med två mål sista kvarten. Men då var det för sent. (Arkivbild)

Thomas Ågren gjorde comeback och debut i Nybyn när laget spelade borta mot Luleå SK 2. Han presenterade sig direkt genom att göra mål. Tyvärr räckte det inte till någon poäng. Nybyn föll med 2-6 (0-3).

Efter ett par fina insatser efter sommaruppehållet verkade Nybyn loja i värmen. Luleås SK hade ett tag 6-0. Men som det heter, sent ska syndaren vakna. För sista kvarten piggnade Nybyn till och friserade siffrorna till 2-6 efter mål av notoriske målskytten Fredrik ”Freud” Johansson och nämnde Ågren.

Thomas Ågren har tidigare spelat för Vitå. Men hade innan fredagskvällens match gjort ett uppehåll på några år. Nybyn lär få nytta av hans fotbollskunskaper.

Nästa match för Nybyn blir den 25 augusti. Då vänatar Lira BK 2 på hemmaplan.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.