Sikfors bjöd Infjärden en rejäl kamp

06 AUG 2015
Skrivet av :
Linus Olsson och Martin Lundberg. Två spelare i Sikfors som satte toplaget Infjärden på svåra prov. (arkivbild) FOTO: EMELIE BERGLUND

Linus Olsson och Martin Lundberg. Två spelare i Sikfors som satte toplaget Infjärden på svåra prov. (arkivbild) FOTO: EMELIE BERGLUND

Toppen mot botten i division fem södra. Infjärdens andralag mot Sikfors. En enkel resa för hemmalaget – trodde nog de flesta. Men Sikfors bjöd upp till kamp och var nära att lugga Infjärden på poäng.

Det blev visserligen en programenlig seger för Infjärden. Men bara med 2-0 (1-0). Det krävdes en straff, åtta minuter före full tid, innan hemmalaget definitivt kunde avgöra.

Sikfors svarade för sin bästa match denna säsong. Det lovar gott inför fortsättningen. Fortsätter laget som på onsdagskvällen lär det bli fler poäng än den enda som inkasserades under vårsäsongen.

När lagen möttes på Forsvallen den 2 juli vann Infjärden med 7-1. Denna gång blev kampen betydligt tuffare.

Spelarna i Sikfors verkar ha skött sommarträningen bra…

Målskyttar i Infjärden: Emilio Johansson och Melker Wiklund (straff).

 

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.