Ras i andra halvlek – och många gula kort

25 AUG 2015

gult_kort

I 63 minuter spelade Nybyn jämnt mot obesegrade Lira BK 2 hemma på Adolfshed. Då stod det 1-1. Men sedan började raset. Innan domaren blåst för full tid hade gästerna gjort fem mål till och vann med 6-1 (1-0).

Lira BK 2 leder serien och inledde matchen som det topplag man är. Efter tolv minuter gjorde Marcus Johansson första målet i matchen.

Men Nybyn stretade emot. Det började lukta skräll när Fredrik ”Freud” Johansson kvitterade sju minuter efter pausvilan.

Gästerna såg lite överraskade ut. Men när Filip Kruukka gjorde 2-1 i den 64:e minuten släppte fördämningarna. Ytterligare fyra mål följde i rask takt. Målskyttar: Andreas De Bruin, Mattias Rehn, William Isaksson Pirtti och Jonathan Kylmänen.

Övrigt att notera från matchen är att domaren, Markus Halsius, delade ut inte mindre än sju gula kort. Fem av dessa till spelare i hemmalaget.