Linus gör entré i riksdagen

24 AUG 2015
Skrivet av :
Linus Sköld tar plats i riksdagen efter sommaruppehållet.

Linus Sköld tar plats i riksdagen efter sommaruppehållet.

Linus Sköld, 33 år från Älvsbyn och sjunde namn på socialdemokraternas riksdagslista i Norrbotten, gör entré i riksdagen. Efter sommaruppehållet går han in som ersättare för Ida Karkiainen, Haparanda, som ska vara föräldraledig.

-Jag vill kämpa för rättvisa, solidaritet och mångfald i en allt kallare och hårdare värld, skriver han på sin Facebooksida.

Sköld tar tjänstledigt som rektor på Älvåkraskolan under tiden han vikarierar som riksdagsledamot.

 

 

 

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.