Linus gör entré i riksdagen

24 AUG 2015
Skrivet av :
Linus Sköld tar plats i riksdagen efter sommaruppehållet.

Linus Sköld tar plats i riksdagen efter sommaruppehållet.

Linus Sköld, 33 år från Älvsbyn och sjunde namn på socialdemokraternas riksdagslista i Norrbotten, gör entré i riksdagen. Efter sommaruppehållet går han in som ersättare för Ida Karkiainen, Haparanda, som ska vara föräldraledig.

-Jag vill kämpa för rättvisa, solidaritet och mångfald i en allt kallare och hårdare värld, skriver han på sin Facebooksida.

Sköld tar tjänstledigt som rektor på Älvåkraskolan under tiden han vikarierar som riksdagsledamot.

 

 

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.