Hattrick av Freud när Nybyn tog poäng

02 AUG 2015
Fredrik Johansson gjorde tre mål. (Arkivbild)

Fredrik ”Freud” Johansson gjorde alla mål när Nybyn spelade 3-3 (1-2) borta mot Vittjärv. En trevlig start på höstsäsongen för laget.

Det har varit målrika tillställningar mellan lagen. Vid drabbningen i Nybyn vann bodenlaget med 5-3. Totalt 14 mål, alltså.

Vid lördagens drabbning sparades inte heller på krutet. Redan i 18:e minuten small det till i nätmaskorna när hemmalaget Vittjärv tog ledningen. Men strax innan pausvilan avfyrade ”Freud” två skott i mål.

Vittjärv kom dock igen och vände. Elias Nilsson kvitterade i minut 52, och 25 minuter senare såg Ronny Sjöberg till att hemmalaget återtog ledningen.

Nybyn, som under vårsäsongen haft lite problem med orken, repade dock mod. Med tio minuter kvar på matchuret fullbordade ”Freud” sitt hattrick. Ett resultat som stod sig tiden ut.

Det innebar att Nybyn bärgade sin fjärde poäng. Något som borgar gott inför fortsättningen…