Förbryllande singelolycka

25 AUG 2015
Skrivet av :

En singelolycka inträffade troligtvis under helgen längs Industrileden i höjd med återvinningsstationen i Älvsbyn. En vit BMW har gått av vägen ner i diket och in i skogen, för att sedan bli liggande på taket inne bland träden.
20150826_bil_0003

Före avåkningen kan man se sladdspår på Industrileden och att bilen gått på tvären ned i diket för att sedan bli liggande inne bland träden och övergiven.

Men det finns inget inrapporterat om någon olycka vare sig till Räddningstjänst eller Polis.

Ingen har sett vare sig händelsen eller föraren/passagerare och polis har varit med en patrull på platsen, så även räddningstjänsten och på tisdagsmorgonen är även bilen bärgad från platsen så allt är bara ännu mer frågetecken.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.