Det pekar mot USA – för Petter och Elina

11 AUG 2015
Skrivet av :
Petter Nårsa har skrivit kontrakt med Polaris och fortsätter som proffs i Nordamerika.

Petter Nårsa har skrivit kontrakt med Polaris och fortsätter som proffs i Nordamerika.

Petter Nårsa återvänder som proffs till Nordamerika. Skotercrossföraren har skrivit ett kontrakt med Polaris. Detta innebär också att Petters sambo och tillika världsmästarinnan, Elina Öhman, följer med.
– Men vad beträffar kontrakt är ingenting klart ännu för min del, säger Elina.

Det mesta tyder på att världsmästarinnan och Petters sambo,  Elina Öhman, följer med.

Det mesta tyder på att världsmästarinnan och Petters sambo, Elina Öhman, följer med.

Paret Nårsa/Öhman är två av världens framgångsrikaste i skotercross. Elina är till och med dubbel världsmästare. Den enda kvinnliga än så länge…

Petter har tidigare kört som proffs i Nordamerika. Till hösten återvänder han efter att ha skrivit kontrakt med Polaris.
– Polaris? Vågar du vistas i Tvärån (skratt), skämtade Tomas Egmark, motorentusiast och kommunstyrelsens vice ordförande, när Elina firades för sitt VM-guld på Clarys Krog.

Det pekar mot USA. FOTO: KRISTER PALM.

Det pekar mot USA. FOTO: KRISTER PALM.

För den oinvigde bör nämnas att släkten Öhman, med Elinas pappa Mats, farbror Thomas och kusinen Emil, kör Lynx. De har sina rötter i Tvärån. Emil har också tidigare kört hem världsmästartiteln.

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.