19 AUG 2015
Maximilian Gould lånades in från Lillpite. FOTO: EMELIE BERGLUND

BILDEXTRA: Manfallet var stort i Sikfors inför hemmamatchen mot MSSK/ÖIF på tisdagskvällen.
– Vi fick jobba hårt för att få ihop ett lag, berättar Oskar Öhgren, som själv var avstängd.
De som spelade kämpade tappert. Sikfors förlorade visserligen med 1-3 (1-2) men behöver inte skämmas för insatsen.

André Wiklund i kamp m bollen. FOTO: EMELIE BERGLUND

Sikfors saknade flera spelare på grund av avstängningar, skador och jobb på annan ort. Därför lånades tre spelare från Lillpite; Niklas Cederlund (innermittfältare), Simon Risberg (mittback) och Maximilian Gould (yttermittfältare).

Hemmalaget fick en tuff start. Gästande MSSK/ÖIF tog ledningen redan i den åttonde minuten genom Malanding Jammeh. Sedan ökade Markus Lindvall till 0-2 tretton minuter senare.

Men Sikfors repade mod. Och sex minuter före pausvilan kom utdelningen när Martin Lundberg reducerade på frispark. Ett litet hopp om poäng tändes. Därför blev det tungt när MSSK/ÖIF gjorde 1-3 nästan direkt efter avspark i den andra halvleken.

Alla kämpade väl  Sikfors. Mathias Nilsson var tillbaka mellan stolparna. Han svarade för några riktigt svettiga räddningar.

Trots förlusten ser det bättre och bättre ut för Sikfors.

Se bildspel från matchen nedan. FOTO: EMELIE BERGLUND