Bättre och bättre men ännu ingen seger…

16 AUG 2015
Anna Berglund gör målet. FOTO: KRISTER PALM

BILDEXTRA: Spelmässigt okej. Men ännu ingen seger. Älvsbyn hade vittring på nya poäng i hemmamatchen mot Burträsk men förlorade med 1-3 (1-1).

Vi gör en bra match i dag och ett oavgjort resultat hade varit mer rättvist, tycker Älvsbyns målskytt Anna Berglund, till Norrbottens-Kuriren.

20150815_1Dx_0031

Gästerna tog ledningen i den 27 minuten genom Lotta Silfver. Men Älvsbyn kämpade på och precis före pausvilan kom utdelningen. Ett fint inlägg av Anna Hedman möttes av Anna Berglund som lugnt tog ned bollen med vänster fot för att sedan dundra in kvitteringen med högern.

Efter ett ställningkrig under första hälften av andra havlek fick Burträsk övertaget när Mirjam Lindgren åter gav gästerna ledningen. Älvsbyn försökte svara men orkade inte riktigt.

Vi spelar riktigt bra försvarsspel men orkar sen inte riktigt upp i anfallen. Men vi blir bättre och bättre och det känns ju roligt, säger Anna Berglund.

Istället kunde Burträsk avgöra elva minuter före full tid genom Emmelie Hageräng.

Moralen känns ändå bra och det känns hoppfullt inför kommande matcher, säger Anna Berglund.

Se bildspel från matchen nedan. FOTO: KRISTER PALM.