Baletten Trolltagen i bilder

04 JUL 2015
Skrivet av :

Trolltagen (33) webb

BILDEXTRA: Baletten Trolltagen bygger på den gamla folksagan om Vallpojken som blir prins efter att ha slagits med troll, motstått Näckens list, räddat sina får från vargen, dansat med vittror räddat sex småprinsessor ur fångenskap.

Här följer berättelsen i bilder…

Medverkande: Daniel Koivunen, Fernando Molin, Michael Tang, Malin Morin, Christofer Lindström, Elin Lundström, Amanda Forsberg Fahller, Anastasiya Klyuchko, Tine Riklund, Katla Nelander, Lava Markusson, Moa Olovsson, Johan Söderholm, Agnes Apelqvist, Maja Edfast, Lina Engström, Edona Hjortborg, Hanna Hovslagare, Elin Jansson, Meya Larsson, Tilda Hellgren Grape, Ebba Nyström, Nea Raukola, Olivia Åkerström, Maja Öst

Musik: Ralph Lundsten.

Koreografi: Mats Isaksson.

Scenografi & kostym: Veronica Leo.

A-K Annons breddare 2 webb

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.