Vistträskbladet för juni månad

Vistträskbladet är fortsatt populärt och för en tid sedan gavs juninumret ut. Här kan läsas om upphittat vapen, en resa till Tanzania och kolmilan Elna. För att nämna något. 

Du hittar också information om det aktuella VA-arbetet, bilder från majbrasan i Muskus och ett reportage om EPA-byggaren Bo Öhlund. Kretsmästaren i revolverskytte bor i Vistträsk, där också en av företagarna storsatsar på webshop för utomhusfärg. Byns nyaste innevånare presenteras, inbjudan till årets Vistträskdag och bilder från förskolans vernissage finns också med.

Kort sagt ett läsvärt nummer! Klicka på bilden för att läsa tidningen i PDF-format.

Skärmklipp

Vistträsk byaförening står för tryck och distribution av tidningen, som sätts samman helt och hållet på ideell basis. På Vistträskbladets hemsida kan du kika i arkivet, där du hittar samtliga utgivna nummer.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.