SMÄKK:s musikfestival i 12 timmar

27 JUN 2015
Skrivet av :

Vid 11 tiden på lördagen startade SMÄKK:s musikfestival upp för att sedan fortsätta i 12 timmar med ett gediget program, med musik av alla de slag. Samtidigt bjöd föreningen Mucho på den årligt återkommande Internationella Matfestivalen som också lockade många Älvsbybors smaklökar till parken.

 

Strålande sol och sommarväder lockade ut många till Lomtjärnsparken för att både äta och lyssna på musik, för hundra kronor kunde man smaka på fyra olika maträtter som ingick i den Internationella Matfestivalen.

Under väl avsmakande av den goda maten, så startade SMÄKK tillsamans med ABF och Fritid & Kulur upp musikfestivalen som fortsatte fram till kl 23 med massor av musik i alla dess former.

En lyckad dag på alla sätt, där det var svårt att känna och se vad som lockade mest, mat eller musik. Se TV inslag nedan.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.