Polarbröd fick ambassadörsbesök

09 JUN 2015
Skrivet av :
Honorärkonsul Michèl Gautier, marknadsdirektör Anders E Johansson, vd Karin Bodin, ambassadör Jaques Lapouge och styrelseordförande Anna Borgeryd. Foto Helena Rönnmark.

Honorärkonsul Michèl Gautier, marknadsdirektör Anders E Johansson, vd Karin Bodin, ambassadör Jaques Lapouge och styrelseordförande Anna Borgeryd. Foto Helena Rönnmark.

Frankrikes ambassadör Jaques Lapouge och honorärkonsul Michèl Gautier besökte på måndagen Polarbröds kontor i Umeå.

– Det var ett mycket intressant möte där ambassadören visade stort intresse för Polabröds franska affärer. Vi pratade även om jämställdhetsarbetet i Polarbröd. För oss är det självklart att jobba med blandade grupper och vara en föräldravänlig arbetsplats. Ambassadören tyckte att det lät intressant och konstaterade att i Frankrike är managementkulturen annorlunda, säger Polarbröds vd Karin Bodin.

Polarbröd var det första företagsbesöket under ambassadörens dagar i Umeå där han även gästar kommunen, universitet och andra aktörer inom näringslivet.

Ambassadören visade även stort intresse för Polarbröds hållbarhetsarbete och utmaningarna för den fortsatta tillväxten på den franska marknaden. Frankrike är Polarbröds näst största exportmarknad och i fjol sålde företaget drygt 35 miljoner brödkakor till Frankrike.

Delikatesser värdiga en ambassadör....

Delikatesser värdiga en ambassadör….

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.