Nybyns bästa insats för säsongen

17 JUN 2015
"Lite småsurt att förlora. Men det finns mycket positivt för oss att ta med", tycker spelande tränaren Robert Karlsson. (Arkivbild)

”Lite småsurt att förlora. Men det finns mycket positivt för oss att ta med”, tycker spelande tränaren Robert Karlsson. (Arkivbild)

Obesegrade Bergnästes AIK 3 kom till Adolfs Hed i Nybyn. Det var nära att gästerna fått lämna arenan som förlorare, Men två sena mål gav Bergnäset segern med 2-1 (0-1).
– Vår bästa match för säsongen. Vi behöver definitivt inte skämmas för insatsen, tycker spelande tränaren Robert Karlsson.

Första halvlek utfördes exemplariskt av Nybyn.
– Vi låg perfekt i positionerna hela tiden och hade total kontroll på BAIK, säger Karlsson.

Som grädde på moset tog Nybyn även ledningen efter 29 minuters spel genom Fredrik ”Freud” Johansson som tog till vara på ett perfekt inlägg från Jocke Lundqvist. En rättvis utveckling av matchen även om gästerna hade mer boll. Men BAIK kom igen vart utan tvingades rulla boll på mittplan.

Andra halvlek fortsatte lika lovande. Men efterhand började orken tryta. I 78:e minuten kvitterade Patrik Landström.

Nybyn gav dock inte upp. Tvärt om. Efter gästernas kvittering missade hemmalaget ett friläge…

BAIK fick dock sista ordet och segern när Joakim Landstedt Nilsson avgjorde med sju minuter kvar av ordinarie tid.

– Lite småsurt att förlora. Men det finns mycket positivt för oss att ta med. Jag tycker alla spelade på toppen av sin förmåga. Vi gör framsteg för varje match, menar Robert, som berömmer alla i laget.

Ett litet extra plus emellertid till mittbacken Anton Björk.