Målfyrverkeri i Nybyn

30 JUN 2015
Skrivet av :
Nybyn var snubblande nära en poäng men föll hemma mot Vittjärv med 3-5. (Arkivbild).

Nybyn var snubblande nära en poäng men föll hemma mot Vittjärv med 3-5. (Arkivbild).

Nybyn avslutade våromgången hemma mot Vittjärv med ett riktigt målfyrverkeri. Matchen bjöd på åtta mål.
Tyvärr orkade inte hemmalaget hela vägen utan förlorade med 3-5 (2-3).

Gästerna tog ledningen i den tolfte minuten genom Jonas Envald. Och denne Jonas skulle visa sig bli Nybyns fall. Han gjorde nämligen fyra mål i matchen.

Nybyn spretade dock emot bra och lyckades vända till ledning, 2-1, efter mål av Fredrik Johansson och Dan Berglund. Tyvärr, för hemmalagets del, replikerade Vittjärv snabbt och kunde gå till pausvila med 2-3. Gissa vem som gjorde gästernas mål..? Jo, just det- Jonas Envald.

Sedan stod matchen och vägde. När Joakim Lundqvist kvitterade till 3-3 i matchminut 64 tändes ett hopp för Nybyn. Men flåset räckte inte riktigt till. Gästernas avslutade målskyttet denna kväl genom Jonas Envald och Henrik Andersson.

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.