Kaptenen ställde sig mellan stolparna

14 JUN 2015
Kapten Oskar Öhgren styrde denna gång sitt lag från målvaktsposition. (Arkivbild) EMELIE BERGLUND

Ordinarie målvakter saknades i Sikfors. Då tog kapten Oskar Öhgren befälet mellan stolparna i bortamatchen mot Unbyn. Oskar gjorde det bra men kunde inte rädda laget från förlust. Det blev 0-5 (0-3).

Redan i andra matchminuten tvingades Öhgren vittja nätet. Hemmalagets Martin Engelmark kunde göra första målet på en fin djupledslöpning. 20 minuter senare ökade Erik Wallin till 0-2 och efter ytterligare tre minuter hade hemmalaget satt tredje bollen i mål genom Simon Boqvist.

Alla tre målen i första halvlek påminde om varandra. Unbyn hittade med djupledsbollar ytor bakom Sikfors backlinje.

Efter pausen täppte Sikfors till i backlinjen. Men då kom baklängesmålen på hörnor istället. Både målen i andra halvlek gjordes av Per Anttila.

Trots förlusten så ser det spelmässigt allt bättre ut för kamratlaget Sikfors. Det finns en hel del positiva saker att ta med sig till kommande matcher.

Kvar före sommaruppehållet väntar IFK Arvidsjaurs andralag den 22 juni. Sikfors har dessutom en uppskjuten match mot Boden BK FF U21 att spela.