Bara att glömma, Nybyn…

02 JUN 2015
Nybyn föll stort och tungt mot Lira 2. (Arkivbild).

Nybyn verkade inte riktigt ha vaknat när bortamatchen mot Lira 2 blåstes igång. Redan i första anfallet kunde hemmalaget göra mål genom Oliver Wissing. Då hade det inte ens gått en minut!

Tretton minuter senare ökade Lira till 2-0. Målskytt denna gång var Jesper Olsson som blev ett litet spöke för Nybyn i denna match.

Nybyn skärpte dock till sig och höll tätt resten av första halvlek. Men det var en föga tröst. Efter pausen fortsatte Liras dominans. I den 61:a minuten gjorde Oliver Wissing sitt andra mål. Innan drabbningen var över hade dessutom Jesper Olsson satt två till. Ytterligare målskytt för hemmalaget var Erik Lantto.

Nej, denna match är bara att glömma för Nybyn som får ta nya tag hemma mot Luleå SK 2 den 8 juni. Då hoppas vi på bättre skärpa.