Älvsbyn kryssade i ösregnet

24 JUN 2015
Selmin Botic tycker Älvsbyn var värda segern.

Älvsbyn spelade 2-2 (0-1) hemma mot Storfors i ösregnet.
– Men vi borde ha vunnit. Tyvärr tillät vi Storfors att kvittera med ett skitmål på hörna fem minuter före full tid, säger Selmin Botic, lagledare.

De yttre förutsättningarna var inte de bästa för fotboll. Kraftigt regn förstörde alla intentioner till skönspel. Dessutom skandade Älvsbyn inte mindre än sju ordinarie spelare.

– Fast ersättarna gjorde det riktigt bra, berömmer Botic.

Första halvlek var jämn. Men gästerna tilldömdes många frisparkar och hörnor. Det var också på fasta situationer som Storfors skapade sina farligheter och kunde gå till pausvila med 1-0 i ledning.

Till andra halvlek kom dock Älvsbyn ut som ett nytt lag och tog tag i taktpinnen. Hemmalaget dominerade och kunde också vända matchen efter mål av Thanthap ”Pim Pim”Rattanariangma och Jonathan Dalberg.

”Pim-Pims” var snyggt. En cykelspark, bicykleta, som hittade in i nätmaskorna.

Älvsbyn såg länge ut att gå mot sin tredje raka seger. Men slarv på en hörna straffade sig.
– Det känns som att vi tappade två poäng. Men en poäng är trots allt bättre än ingen alls. Nu siktar vi på seger mot Alterdalen i sista matchen före uppehållet, säger Selmin Botic.