Viktor tvåa i Extremlopp

15 MAJ 2015
Skrivet av :
Viktor Brännmark i täten. Bilden är hämtad från hans blogg.

Viktor Brännmark i täten. Bilden är hämtad från hans blogg.

Viktor Brännmark, från Älvsbyn, sprang in som tvåa när STaR Extreme avgjordes på Kristi Himmelsfärdsdagen. Redan efter 200 meter, av den 13,8 kilometer långa banan, hade Viktor och klubbkompisen i Piteå Elit, Johan ”Jojje” Westerlund, ryckt ifrån övriga fältet.

– Med 500 meter kvar höjde Jojje farten direkt, med 200 meter kvar gick jag upp jämsides men fick tyvärr ytterkurvan i sista 90 graderssvängen och då var upploppet kört. Rätt gubbe vann hur som helst! säger Viktor.

Läs mer på hans blogg…

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.