TAIF Elit-damer satte nytt banrekord

11 MAJ 2015
Skrivet av :
FOTO: KRISTER PALM

FOTO: KRISTER PALM

BILDEXTRA: TAIF Elit damer satte nytt banrekord, 58 minuter och 44 sekunder, när stafetten Älvsbyn runt avgjordes i ett svalkande vårregn på lördagen. I laget sprang Elisabeth Clausén, Karin Clausén, My Rundgren, Moa Rundgren och Emma Ström.
Herrklassen vanns av Lulekamraternas förstalag som också var på jakt efter nytt banrekord. Men det lyckades inte denna gång. Med sluttiden 49:20 missades rekordet med 25 sekunder. I laget ingick; Vincent Bouillard, Emil Ohlson, Marcus Nilsson och Kenneth Boman. Bouillard sprang två sträckor, första och sista.
Älvsbyn runt mäter 15 kilometer och delas in i två sträckor på två kilometer, två sträckor på tre kilometer och en sträcka på fem kilometer.
Bakom de vinnande lagen pågick en intressant prestigekamp mellan två kvintetter från Älvsbyhus; fabriken och kontoret.  I denna kamp gick kontoret vinnande ur striden.

Samtliga resultat hittar du här…

Totalt deltog 25 lag. Arrangörer var Tväråselets AIF och Älvsbyns Folkhögskola.

Se bildspel nedan. FOTO: KRISTER PALM.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.