Resa till ungdomarnas mötesplatser på Internet

05 MAJ 2015
Skrivet av :

internet

Följ med på en resa till de platser som ungdomar, och kanske dina barn, besöker på Internet. Guide är Mats Andersson, Netscan, som bjuder på en gratis föreläsning i Forum onsdagen den 6 maj klockan 18:00. Du utlovas både skrämmande och upprörande upplevelser.

Andersson har kartlagt ett stort antal mötesplatser för unga på nätet. Han konstaterar att Internet är en riskmiljö men kommer också med råd och tips om ur vi skyddar våra barn.

Föreläsningen arrangeras av Hälso- och sjukvårdsberedning Syd, Norrbottens Läns Landsting.

NLL

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.