Lokala bybor på besök hos Christina Schollin

22 MAJ 2015
Skrivet av :

Nio stycken ”Yogisar” från Älvsbyn och Vidsel har under fyra dagar yogat i den spanska värmen. Ytterligare sju personer från Göteborg och Stockholm befann sig på träningsresan som anordnades av Marianne Bertilsdotter och Helena Gidlund Baum. Resan har gått under namnet Love Yourself.

Puffbild

 

Älvsby/Vidsels gänget ankom Nerja sent om natten, första morgonen började med frukost och information för att sedan följas av ett härligt Yogapass på takterrassen.

Toga på taket

Efter lunch där härlig rawfood serverades, fick de en guidning av Christina Schollin i den pittoreska staden Nerja. Där besökte de bland annat Balcon de Europa och en härlig matmarknad som var i staden med lokala delikatesser som tex olivolja, salamikorvar, marmelader och så vidare. Senare på eftermiddagen blev det ytterligare ett yogapass som avslutades med Chakra balance dance. Kvällen bestod av god middag och Flamenco-dans.

Martina Björk

Dag två började med yoga på takterassen efterföljt av frukost och en Power walk med stavar. Åter på hotellet hjälptes deltagarna åt att ordna en rawfood lunch med pasta bolognese, för att sedan få en föreläsning av Christina som berättade sin hemlighet. Senare på eftermiddagen var det dags för yoga igen innan kvällen fick spenderas på ”egen hand”

Christina Schollin

Tredje dagen började som sej bör med yoga och frukost och sedan fick deltagarna ta en Power walk hem till Christina Schollin, där ett pass vattengympa stod på programmet. Åter på hotellet och intagen lunch erbjöds fysiskt yogapass, chakra balance dance eller bara fri tid för sol och bad.

Fjärde och sista dagen startade som vanligt med yoga och frukost innan en promenad tog deltagarna till en lokal marknad för lite shopping och sedan en lunch och eftermiddag som spenderades på stranden.

Hemresedagen startade de entusiastiska Älvsby- och Vidselsborna med ett yogapass kl 06,00 på morgonen för att sedan inta frukost och bege sej till flyget för hemresa.

Väl hemma kan nog samtliga deltagare längta tillbaka till de härliga varma dagarna med många skratt och trevlig samvaro, nu får minnena värma till värmen vill komma till oss i norr.

Marianne Bertilsdotter

Mariannes Bertilsdotter startade sin yoga studio i Älvsbyn i höstas och har sedan tidigare en yogastudio i Bredsel. Hon har i princip fullt på alla kurser, cirka 16 pass per vecka, där emellan håller hon också företagskurser, coaching osv. samtidigt som hon fortsätter utbilda sej.

 

Text: Åsa Vedin

Foto: Facebook Marianne Bertilsdotter

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.