Långloppis lockade många besökare

23 MAJ 2015
Skrivet av :

image8

Många besökte den årliga långloppisen i byarna längs Piteälven från Böle till Sikfors. Många fyndade bland det stora utbudet.

image9
Men långloppisen erbjöd så mycket mer än bara gamla pinaler. Det fanns även läckerheter för den hungriges smaklökar. Bland annat bjöd Stridholm på palt, medan Arnemark serverade hamburgare och förstklassigt fika.

image4
Loppistokiga fyndare och hungriga besökare fanns det gott om denna regniga dag längs med älven. Trots att det regnade i stort sett hela dagen stoppade det inte byborna i Arnemark att grilla och servera hamburgare. Ett eget kreativt bygge gjorde dagen ganska mysig för de tappra hamburgergrillarna.

image1
I Arnemark bjöds det även på en fullsatt byagård med loppisfynd. Borden var fulla med både gamla och nya prylar, vissa försäljare gick plus, andra gick minus, då de själva fyndade och fikade så mycket.

image7
Trots väderleken var stämningen god, där många av besökarna hade som slutdestination Sikfors och dess fiskefestival.

image3
Loppisen pågick mellan 10.00-14.00

image2

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.