Kalla fortsätter som Sparbanken Nords ambassadör

04 MAJ 2015
Skrivet av :
Charlotte Kalla och Gunnar Eikeland.

Charlotte Kalla och Gunnar Eikeland.

Charlotte Kalla fortsätter som ambassadör för Sparbanken Nord i tre år till.
– Det känns verkligen jättekul. De har en stark tro på Norrbotten och jag är stolt över att få vara en del av alla positiva satsningar som görs i regionen, säger Charlotte Kalla.

Hon har under de senaste åren varit anställd som regionens ambassadör av Sparbanken Nord. I uppdraget ingår att representera och inspirera norrbottningarna, men även att bidra till, och stärka bilden av Norrbotten ute i världen.

Kallas engagemang välkomnas av Sparbanken Nord verkställande direktör Gunnar Eikeland.
– Fantastiskt kul eftersom vi vill fortsätta att inspirera genom förebilder och visa att Norrbotten är en region i absolut världsklass.

Sparbanken Nord har inte några aktieägare. Så istället för aktieutdelning avsätts och investeras istället en del av vinsten till näringsliv, forskning, ledarskap, ungdom, utbildning, idrott och kultur. Förra året satsades ungefär 17 miljoner kronor på regionens utveckling.

Under de kommande fem åren vill Sparbanken Nord investera ytterligare cirka 100 miljoner kronor.
– De resurser vi bygger upp stannar kvar i regionen och gynnar våra kunder, till nytta och glädje för hela Norrbotten, säger Gunnar Eikeland, VD.

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.