Framgångar för TAIF i Vårlöpet

03 MAJ 2015

Tvärselets AIF hävdar sig bra i löpsporterna. När tävlingen Vårlöpet i Luleå avgjordes fanns flera av klubbens representanter högt upp i prislistorna.

My Rundgren, Tväråselets AIF, vann distansen över 4,4 kilometer i I klass F 12, Hennes tid var imponerande 19.26.

Karin Clausén, Tväråselets AIF, var snabbaste dam i klassen K 45 som sprang 8,8 kilometer. Segertiden noterades till 36 minuter och 55 sekunder. Hon hade bra draghjälp av en manlig deltagare.

– Men de två sista kilometerna orkade jag inte hänga på honom, säger Karin Clausén, till Piteå-Tidningen.

Även i klassen F 16 blev det topplacering för TAIF genom Moa Rundgren, som sprang in på en andra plats med tiden 17.38 över 4,4 kilometer.