Drömstart men tråkigt slut

24 MAJ 2015
Matchen mellan Harads och Älvsbyn bjöd på ett målfyrverkeri där Viktor Lundström blev en av målskyttarna.

Älvsbyn fick en drömstart borta mot Harads. Redan i andra minuten gav Jonatan Holmqvist laget ledningen. Men det slutade inte lika bra. Hemmalaget vände och vann den målrika matchen med 5-3 (2-1).
Harads kunde kvittera på en straff i den 19:e matchminuten genom Sebastian Nilsson. Några minuter senare hade hemmalaget vänt när Marcus Strömgren satte 2-1.
Sedan chocköppnade Harads andra halvlek med två snabba mål direkt efter pausvilan. Målskyttar: Miw Sukloed och Marcus Eriksson.
Men denna svängiga match skulle visa sig vara allt annat än avgjord. Andra halvlek var bara nio minuter gammal när Jonathan Dalberg reducerade och Älvsbyn påbörjade jakten på poäng.
Efter målexplosionen  avstannade dock målskyttet från båda lagen fram till slutminuterna. I den 88:e minuten satte Robert Qvarnström 5-2 innan Viktor Lundström fastställde slutresultatet till 5-3 i sista ordinarie minuten.