Återtåg började med förlust

11 MAJ 2015
Skrivet av :
Förre älvsbyspelaren John Sundman gjorde ett snyggt frisparksmål för Nybyn mot sina forna lagkamrater. (Arkivbild).

Förre älvsbyspelaren John Sundman gjorde ett snyggt frisparksmål för Nybyn mot sina forna lagkamrater. (Arkivbild).

Nybyns återtåg i herrfotbollen började med en förlust, 1-3 (1-0), mot ärkerivalen Älvsbyn 2. Det var dock Nybyn som tog ledningen i matchen. Det var ett snyggt mål signerat John Sundman som skruvade en frispark direkt i mål.

Nybyn var det bättre laget före pausvilan. Sedan kom olyckorna på rad. Båda mittbackarna blev skadade och Älvsbyn kunde göra tre mål.

 

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.