Fyra turneringssegrar för tennislöftet Jonas

23 APR 2015
Skrivet av :
Jonas Lindbäck

Jonas Lindbäck har vunnit fyra raka turneringar.

Fyra turneringsvinster och 15 singelmatcher i rad utan förlust! Segersviten för Älvsbyns Tennislöfte Jonas Lindbäck fortsätter.

Senaste månaden har varit närmast magisk för Jonas del. Först vinst i Regionsmästerskapen, RM, för seniorer som spelades i Ö-vik, där han även vann dubbelklassen. När sedan RM för juniorer avgjordes i Umeå stod åter Jonas överst på prispallen. Detta följdes upp av ytterligare en turneringsvinst i finska Uleåborg nyligen.

Jonas pluggar i Umeå på tennisgymnasiets Dragonskolan andra året.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.