Fyra turneringssegrar för tennislöftet Jonas

23 APR 2015
Skrivet av :
Jonas Lindbäck

Jonas Lindbäck har vunnit fyra raka turneringar.

Fyra turneringsvinster och 15 singelmatcher i rad utan förlust! Segersviten för Älvsbyns Tennislöfte Jonas Lindbäck fortsätter.

Senaste månaden har varit närmast magisk för Jonas del. Först vinst i Regionsmästerskapen, RM, för seniorer som spelades i Ö-vik, där han även vann dubbelklassen. När sedan RM för juniorer avgjordes i Umeå stod åter Jonas överst på prispallen. Detta följdes upp av ytterligare en turneringsvinst i finska Uleåborg nyligen.

Jonas pluggar i Umeå på tennisgymnasiets Dragonskolan andra året.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.