Vilket härligt möte för Nelly

26 MAR 2015
Skrivet av :

Det blev en spännande och omtumlande onsdagskväll för 17-åriga Älvsbytjejen Nelly Enmark som fick träffa sin store favorit i skidskytte fransmannen Simon Fourcade vid Militära Skid-VM i Boden.

20150325_simonVM_01

Nelly Enmark med Simon Fourcad

Simone pratade och bjöd på sig själv, med autografer och fotografering till en överlycklig Nelly. Då han fick veta att Nelly går på Skidskyttegymnasiet på Björknässkolan i Boden, så önskade han henne all lycka i sin framtidssatsning och hoppades på framgångar för henne.

Simon Fourcade är anställd av franska försvaret och sysslar med PR och skidskytte, – Jag är nog inte en allt för bra militär, men jag väcker intresset för den här sporten skidskytte.. så jag älskar mitt jobb.. sa Simon.

Att bara få vara och titta på en stor VM-tävling är stort nog för Nelly Enmark, men att sedan få träffa och prata med sin store favorit i skidskytte blev ännu större. Hennes tränare Marianne Kortesoja hoppades bara på att hon nu hinner hem och för att sova ut, för det är en skoldag på torsdag.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.