Två misstänkta rattfyllerister stoppade av polis

27 MAR 2015
Skrivet av :

polis_i_trafiken_hogupplost-460x180

En 58-årig man stoppades av polis strax efter 08-tiden på riksväg 94 i Korsträsk. Mannen blåste positivt och är misstänkt för rattfylleri. Mannen medtogs till polisstationen för förhör och provtagning men frigavs sedan.

På eftermiddagen strax före klockan 17 stoppades en man född 1962 misstänkt för drograttfylleri. Mannen är sedan tidigare känd av polisen. Han fördes till polisstationen för kroppsbesiktning efter beslut av förundersökningsledeare.

 

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.