Snart ockuperar ungdomarna forum

 

Idag drar det igång; sportlovets efterlängtade aktivitet där Älvsbyns ungdomar ockuperar Forum. Under 12 timmar erbjuder Älvsby församling och medarrangörer aktiviteter i form av bio, musikunderhållning, disco, skattjakt och sportaktiviteter.

Det är tredje gången som Älvsby församling med ungdomsledare Robert Isaksson i spetsen, Älvsbyns kommun och andra lokala medarrangörer arrangerar ungdomstillställningen 24 i Älvsbyn. Årets upplaga förlades till två olika tillfällen: ett arrangemang på höstlovet och så ett nu under sportlovet.

robban

Inne i Forums lokaler erbjuds aktiviteter av olika slag, för att locka till umgänge och att alla ska finna något som passar de egna intressena.

– Skattjakten var ett populärt inslag vid fjolårets arrangemang, så det känns kul att kunna köra det igen.

Tävlingen går ut på att hämta så många saker på så kort tid som möjligt. Vinnaren är det lag som har hittat flest saker av 20 olika föremål som ska hämtas.

– Vinnande lag belönas med 1000 kronor, avslöjar Robert Isaksson.

Arrangemanget är drogfritt och vänder sig i första hand till ungdomar från årskurs 6 och uppåt.

När: Idag, torsdag 5 mars

Tid: 14.00-02.00

Var: Forum Älvsbyn

 

 

Arrangörer:

Älvsbyns kommun Fritid & Kultur, Älvsby församling, Älvsby Ryttarförening, ABF och  SMÄKK

 

Arrangemanget genomförs med hjälp av följande sponsorer:

Sportringen, COOP Extra, Polarbröd och Älvåkragrillen

 

 

 

 

Om Skribenten
Vår reporter Sara är en aktiv sexbarnsmamma som ger järnet med järnen i elden. Detta även om arbetet på Älvsby Församling tar upp en heltid. Så då kan man väl säga att det är fullt upp.