Revyn Diggi-Lejd räknar ner

06 MAR 2015
Skrivet av :

20150305_axter_puff_2Fredag den 13/3 slår revygänget ÄXTER ned på Forum. Då årets revy ”DIGGI-LEJD” har premiär och Revygänget är laddade med en gammal hederlig nummerrevy där övervägande delen är egna nummer.

De är färre i år som jobbat fram hela DIGGI-LEJD revyn, men med hjälp av mordern teknik skall så har man lyckats väva ihop det hela till en föreställning på 2 timmar med paus.

I år möter vi Erik Ellingsson, Jan Lundberg, Bitte Lundström, Eva Lundström och Andreas Wiklund i 16 egna nummer och två inköpta, om nu allt blir med. – Vi har ju olika humor och alla är med i utformningen av det hela. – Vad som är kvar vid premiär, får vi se, säger Erik Ellingsson.

Det blir lokalt, nationellt, buskis, pitemål, politiskt, satir och sånger m.m. som är i tiden.

Äxter är beredda att möta den fantastiska Älvsbypubliken nästa fredag, kl 19 på Forum. Några mer ingående detaljer lämnar vi inte ut, för allt måste upplevas och risken för att det kanske blir en skandal i revyn om oss är överhängande.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.