Margareta mottog hedersfyllt pris

20 MAR 2015
Skrivet av :

Margareta

Margareta Jonsson uppmärksammades under onsdagskvällen för sitt mångåriga entreprenörskap och arbete med att driva familjeföretaget Polarbröd vidare, då hon mottog priset Årets Förebildsentreprenör på Entreprenörsgalan Norr 2015.

– Roligt. Jag känner mig stolt och hedrad, hälsade Margareta, när vi skrev om utmärkelsen redan den 6 februari,

Hon vill betona att många är delaktiga i företagets framgångar.

– Polarbröd är inte en persons verk. Vi är många som bidragit. Jag känner mig mer som en generationsbärare av mina föräldrars skapelse som nu drivs vidare av våra döttrar.

Margareta Jonsson är fjärde generationen i bagarfamiljen från Älvsbyn

– Margareta Jonssons arbete med att vidareutveckla familjeföretaget för att möta dagens konkurrens, men med grund i de gamla traditionerna, är ett gott exempel på långsiktigt och ansvarsfullt entreprenörskap, och går helt i linje med vad Founders Alliance står för, säger Niclas Carlsson, grundare och vd Founders Alliance.

 

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.