Krasch förstörde dagen för Emil

21 MAR 2015
Skrivet av :
Emil Öhman tvingades bryta finalen.

Emil Öhman tvingades bryta finalen.

En krasch i första kurvan gjorde att favoriten Emil Öhman, Älvsbyns MS, tvingades bryta finalen i skotercross-VM på Högheden. Starten blev kaosartad och Emil var en av många som körde ihop. Även regerande mästaren Adam Renheim var inblandad och tvingades bryta.

Surt för Emil som dominerade i kavlheaten. Enligt uppgift gick en skida av på Emils skoter. Det andra “hemmahoppet” Peter Nårsa körde in på en sjunde plats.

Vann gjorde Marcus Ogemark Hellgren, Östersund före Nisse Kjellström och Filip Eriksson.

Mer text kommer…

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.