Fem villainbrott i Älvsbyn under helgen

23 MAR 2015
Skrivet av :

UPPDATERING: Inbrottsvågen fortsätter att skölja över Älvsbyn. Under söndagen anmäldes inte mindre än fyra villainbrott. På måndagen fortsatte det med ett femte.

Det första kom till Polisens kännedom kl 12:22 då boende på Råggatan kommit hem efter att ha varit borta över helgen och upptäckte att någon gått in via ett fönster.

Nästa larm kom klockan 13:38. Denna gång från Befälsgatan där någon/några tagit sig in genom ett köksfönster.

Tredje inbrottet kom till polisens kännedom klockan 14:49. Återigen hade tjuven/tjuvarna krossat en ruta för att ta sig in i huset. Denna gång via tvättstugan.

Men det stoppade inte vid detta. Även ett fjärde villainbrott, på Korngatan, i Älvsbyn anmäldes under söndagen. Polisen genomförde platsundersökningar på samtliga brottsplatser under dagen.

På måndagsmorgonen anmäldes det femte inbrottet denna gång på Bangatan.

Polisen söker vittnen/iakttagelser under helgen.  Har du sett personer eller fordon som ej hör hemma i bostadsområdena så meddela omedelbart polisen om de iakttagelser som gjorts.

Ring 114 14.

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.