Fem villainbrott i Älvsbyn under helgen

23 MAR 2015
Skrivet av :

UPPDATERING: Inbrottsvågen fortsätter att skölja över Älvsbyn. Under söndagen anmäldes inte mindre än fyra villainbrott. På måndagen fortsatte det med ett femte.

Det första kom till Polisens kännedom kl 12:22 då boende på Råggatan kommit hem efter att ha varit borta över helgen och upptäckte att någon gått in via ett fönster.

Nästa larm kom klockan 13:38. Denna gång från Befälsgatan där någon/några tagit sig in genom ett köksfönster.

Tredje inbrottet kom till polisens kännedom klockan 14:49. Återigen hade tjuven/tjuvarna krossat en ruta för att ta sig in i huset. Denna gång via tvättstugan.

Men det stoppade inte vid detta. Även ett fjärde villainbrott, på Korngatan, i Älvsbyn anmäldes under söndagen. Polisen genomförde platsundersökningar på samtliga brottsplatser under dagen.

På måndagsmorgonen anmäldes det femte inbrottet denna gång på Bangatan.

Polisen söker vittnen/iakttagelser under helgen.  Har du sett personer eller fordon som ej hör hemma i bostadsområdena så meddela omedelbart polisen om de iakttagelser som gjorts.

Ring 114 14.

 

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.