Diggi-Lejd släppte loss

13 MAR 2015
Skrivet av :

BILDEXTRA: Skall man verkligen behöva vänta i fem år på att få ha roligt,  men visst är det digitalt med antingen allt eller inget, utifrån hur man ser de roller och nummer som ges av lejd (skådespelarna) i Revyn Diggi-Lejd.
20150313_axter_puff

En strålande nummerrevy i två akter, som får skratten att eka i Forums lokaler vid premiären på fredagskvällen och de 18 numren varav 16 är Äxter:s egen produktion håller en mycket hög klass och där pausen i mitten är välbehövlig för att återhämta sig.

Sen drar den andra akten igång och nu blir det Hemmabingo med Eva och Bitte på återbesök i revyn..

Så var det då Janne som bara pratar om sin trehjuling som har brunnit upp, samt Andreas som Jimmie Åkersson på besök hos Bitte..

Politisk rekryterin står också på programmet och Erik gör en genuin roll som bara fortsätter att generera mera skrattsalvor.

Bäst är kanske då Hälsoinspiratiratören med Bitte och hennes härliga koppling till sig själv gör nu att alla skrattar, dessutom har den satt färg i tidigare på revysamanhang.

Den lokala prägeln finns i många detaljer och språkbruk som gör att det som Äxter utlovar i programbladet stämmer helt:
– Om någon känslig person i närheten skulle påstå att vissa roller i föreställningen använder ett språk som kan verka stötande. Så håll med..

Revyn Diggi-Lejd är … en fantasiproduktion! Alla namn och karaktärer och händelser är antingen påhittade eller använda i konstruerat sammanhang där eventuella verkliga personer är en ren slump..

Som just det att vi här på ÄLVSBYNEWS övergått till radiomediat som i numret Gasen i (Norr)botten där vi är radiopratare och har många medarbetare i hela landet.
Tack Äxter ! Det glädjer oss/mig för det framåtseendet från er sida, vi kommer nog att PODDA en hel del i fortsättningen.

Några andra nummer som toppar är: Att ta hänsyn, Veckans brott, Bitterhetens Pris, Sopp i Propp, Pärlans Spa, Skidskytte och inte minst Laver med en underbar sång med Andreas.

Betyget blir högt och helt klart är det en väl genomarbetad revy med hög klass och skrattvärde som man får bese.

Tack Andreas, Eva, Erik, Bitte och Janne för att ni finns och tränar våra skrattmuskler och ger oss magkramp.

BILDEXTRA:

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.